Jäsenkirje maaliskuu 2017

4.4.2017

Maaliskuun jäsenkirje on lähetetty jäsenille sähköpostitse

Hyvä SSLY:n jäsen,

Mukavaa kevättalvea ja lähestyvän kevään odotusta! Tässä jäsenkirjeessä muistutellaan tulevista koulutuksista.

Erikoistuvien päivät 5.-6.5.2017 Scandic Marski, Helsinki

Erikoistuvien päivät järjestetään Helsingissä 5.-6.5. ja koulutuksen pitopaikkana on Scandic Marski. Koulutus koostuu asiantuntijoiden esittämistä potilastapauksista ja on saanut perinteisesti hyvää palautta. Itä-Suomen yliopiston Lääketieteellisen laitoksen ammatillinen jatkokoulutustoimikunta on hyväksynyt koulutustilaisuuden erikoislääkäritutkinnon (sisätaudit) teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi (8 h). Koulutuksen tukijana on Novartis. Koulutus ja yöpyminen jaetussa kahden hengen huoneessa ovat maksuttomia osallistujille. Ilmoittautuessa voit ilmoittaa toiveen huonetoverista. Matkakustannuksista tulee huolehtia itse tai työnantajan toimesta. Erikoistuvien kannattaa siis alkaa täyttää koulutushakemuksia ja tästä koulutuksesta kannattaa työpaikalla mainita erikoistuville.

Ilmoittautuminen linkistä https://www.smt.fi/erikoistuvat2017. Ilmoittautuminen sulkeutuu 21.4. ja osallistujien maksimimääräksi on rajoitettu 80 hlöä.

Vuoden 2017 muut koulutukset

Sisätautilääkäripäivät 24.11.2017 tuttuun tapaan Biomedicumissa Helsingissä. Tarkemmat tiedot ohjelmasta ja ilmoittautumisesta julkaistaan kevään aikana.

 

Koulutuksia maailmalla

European Congress of Internal Medicine Milanossa 31.8.-2.9.2017
Lisätietoa http://www.ecim2017.org/

40th Annual Intensive Review of Internal Medicine Bostonissa 23.-30.7.2017
Harvard Medical Schoolin järjestämä paljon kehuttu viikon tehokurssi. Lisätietoja http://irim.hmscme.com/schedule

 

Lisää tietoa koulutuksista ja ajankohtaisista asioista löytyy jatkossa yhdistyksen nettisivuilta, joita ollaan uusimassa kevään aikana helpomman käytettävyyden ja päivitettävyyden saavuttamiseksi. Osoite on entinen tuttu www.ssly.fi

Kannatttaa seurata myös Twitter-tiliämme https://twitter.com/SSLY_info

Näkemisiin tulevissa kokouksissamme!

 

Yhdistyksen hallituksen puolesta,


Ville Männistö
SSLY:n sihteeri
sihteeri@ssly.fi