Jäsenkirje heinäkuu 2016

Hyvä SSLY:n jäsen,

 

Hellettä kesään! Jotta totuus ei unohtuisi, muistutetaan tällä kirjeellä yhdistyksen tulevasta koulutustarjonnasta. Lisäksi tulevana syksynä niin kotimaassa kuin maailmalla järjestetään tasokkaita koulutuksia, joihin kannattaa tutustua tarkemmin yhdistyksen verkkosivuilla.

 

Sisätautilääkäripäivien presymposium 2016, Helsinki

 

Sisätautilääkäripäivien presymposium järjestetään Sisätautilääkäripäiviä edeltävänä iltana, torstaina 17.11. Presymposiumin tukija on Bayer. Koulutuksen teemana on tromboosi. Paikka on vielä vahvistamatta, samoin ohjelma. Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan yhdistyksen verkkosivuilla kesän lopulla. Huomaathan, että varsinaisille Sisätautilääkäripäiville ja presymposiumiin on erillinen ilmoittautuminen.

 

Sisätautilääkäripäivät 2016, Helsinki

 

Sisätautilääkäripäivät järjestetään 18.11. Helsingin Biomedicumissa. Ohjelma on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu yhdistyksen verkkosivuilla. Aiemmista vuosista erona on, että virallisen ilmoittautumisajan umpeuduttua (7.11.) ilmoittautuneille tulee pieni lisämaksu. Tarkempaa tietoa mm. osallistujamaksuista saat verkkosivuiltamme. Varsinaisen kokousohjelman perään pidetään Lääkäriliiton Sisätautilääkärit –alajaoston vuosikokous klo 17.30 alkaen.

 

Kevään 2017 kokoukset

 

Vuosipäivä Helsingissä, Sokos Hotel Presidentissä perjantaina 10.2.

Kevätkokous Rukalla, Rantasipi Rukahovissa 16-18.3.

Erikoistuvien päivät Helsingissä, äitienpäiväviikonloppuna 5-6.5.

 

SSLY:n hallitus toivottaa jäsenistölle hyvää ja rentouttavaa kesää!

 

SSLY:n hallituksen puolesta,

 

Jussi Pohjonen

SSLY:n sihteeri

 

sihteeri@ssly.fi

www.ssly.fi

Twitter: @SSLY_info