Jäsenkirje maaliskuu 2016

Hyvä Suomen Sisätautilääkärien Yhdistyksen jäsen,

 

Pari sanaa tulevista koulutuksista kevään edetessä.

 

Kevään yleisen koulutustarjonnan päättävä Kevätkokous järjestetään ensi viikolla Ylläksellä. Osallistujia on ilmoittautunut mukavasti reilut 90. Erikoistuville lääkäreille suunnattujen Erikoistuvien päivien ilmoittautuminen on avattu tänään ja ilmoittautumisaika umpeutuu 1.5. Osallistujamäärä on rajoitettu 70:lle.

 

Syksyn koulutustarjonnasta kannattaa poimia Amsterdamissa syyskuun alussa järjestettävä ECIM-kongressi (www.ecim2016.org). Ohjelma on korkeatasoinen ja matkakustannukset sijainti huomioiden jäävät kohtuullisiksi. Kotimaisesta tarjonnasta kannattaa merkitä kalentereihin perinteisesti Helsingissä Biomedicumissa perjantaina 18.11. järjestettävät Sisätautilääkäripäivät. Kyseiselle perjantaille ei siis kannata hahmotella klinikan pikkujouluja tai vastaavaa toimintaa.

 

Kaikista yhdistyksen koulutuksista on lisätietoa yhdistyksen verkkosivuilla www.ssly.fi. Sivuille on lisätty vaihtelevasti myös muita kotimaisia ja kansainvälisiä koulutuksia. EsimerkiksiRovaniemellä järjestetään 15-18.9. pohjoismaiden suurin infektioalan kokous NSCMID2016 (33rd Annual Meeting of the Nordic Society of Clinical Microbiology and Infectious Diseases). Tapahtuman nettisivut ovat osoitteessa www.nscmid2016.com.Kokousohjelma on erittäin mielenkiintoinen ja ajankohtainen. Koulutus sopii erinomaisesti myös sisätautilääkäreille ja sisätauteihin erikoistuville.

 

Erikoistuvien lääkärien koulutuspäivät, 13-14.5.2016, Helsinki, hotelli Scandic Park

Suosittu koulutus järjestetään tänä vuonna Helsingin keskustassa, Mannerheimintien kupeessa sijaitsevassa hotelli Scandic Parkissa. Kokousohjelmaan ja ilmoittautumiseen pääset tästä. Ilmoittautuminen on avattu tänään ja se sulkeutuu 1.5. Osallistujamäärä on rajoitettu 70.

 

Sisätautilääkäripäivät 18.11.2016, Helsinki, Biomedicum

Kokousohjelma on työn alla ja se julkaistaan valmistuttuuaan internetsivuillamme. Ilmoittautuminen Sisätautilääkäripäiville avataan syksyllä ja siitä ilmoitetaan tarkemmin seuraavissa jäsenkirjeissä.

 

Kannatttaa seurata myös Twitter-tiliämme https://twitter.com/SSLY_info

 

Tervetuloa kouluttautumaan!

 

 

Yhdistyksen hallituksen puolesta,

 

Jussi Pohjonen

SSLY:n sihteeri

(sihteeri@ssly.fi)