Jäsenkirje syyskuu 2016

Hyvä SSLY:n jäsen,

 

Tämän jäsenkirjeen keskeiset viestit ovat muistutus syksyn koulutuksista, Sisätautilääkäripäivien presymposiumista ja Sisätautilääkäripäivistä, sekä kehoitus lähettää edelleen esityksiä Pro Medicina Interna –palkinnon saajaksi. Lisäksi hahmotellaan tulevaa kevättä.

 

Sisätautilääkäripäivien presymposium 2016, hotelli Klaus K, Helsinki

 

Sisätautilääkäripäivien presymposium järjestetään Sisätautilääkäripäiviä edeltävänä iltana torstaina 17.11. Rake-Salissa, hotelli Klaus K:ssa. Hotellin osoite on Bulevardi 2. Presymposiumin teemana on tromboosi, otsikolla “Päivitettyä tietoa tromboosista”. Pääset linkistä ohjelmaan. Ohjelmasivun alaosassa on linkki ilmoittautumiseen. Koulutus on maksuton. Mukaan mahtuu 100 osallistujaa. Erikoistumispisteitä on haettu ja päätöksestä ilmoitetaan yhdistyksen verkkosivuilla sen tultua. Presymposiumiin osallistuminen ei edellytä Sisätautilääkäripäiville osallistumista. Koulutuksen tukijana on Bayer.

 

Sisätautilääkäripäivät 2016, Helsinki

 

Sisätautilääkäripäivät järjestetään 18.11. Helsingin Biomedicumissa. Pääset linkistä ohjelmaan. Ohjelmasivun alalaidassa on linkki ilmoittautumiseen. Osallistujamaksut näkyvät verkkosivuilla. Erikoistumispisteitä on saatu useammallekin erikoisalalle; tarkempi erittely näkyy ohjelmasivulla. Varsinaisen kokousohjelman perään pidetään Lääkäriliiton Sisätautilääkärit –alajaoston vuosikokous klo 17.30 alkaen.

 

Pro Medicina Interna –palkinto

 

Pro Medicina Interna -palkinto on yhdistyksen hallituksen, saamiensa esitysten pohjalta, myöntämä tunnustuspalkinto merkittävästä toiminnasta sisätautien alalla. Palkinto on myönnetty ensimmäisen kerran vuonna 1998.  Seuraava palkinto luovutetaan SSLY:n Vuosipäivässä 10.2. Palkintoperusteet ja lista palkinnon saaneista kollegoista on nähtävissä yhdistyksen verkkosivuilla.

Ehdotuksia pyydetään edelleen lähettämään sähköpostitse hallituksen puheenjohtajalle Risto Kaajalle (risto.kaaja@utu.fi) 31.10.2016 mennessä.

 

Kevään 2017 kokoukset

 

Vuosipäivä järjestetään Sokos Hotel Presidentissä perjantaina 10.2.

Kokousohjelma on julkaistu yhdistyksen verkkosivuilla. Ilmoittautuminen avataan myöhemmin syksyllä. Eritoten vuoden 2016 kuluessa valmistuneita sisätautien erikoislääkäreitä suositellaan merkkaamaan päivä kalenteriin, sillä perinteisesti valmistuneet erikoislääkärit huomioidaan Vuosipäivässä.

Kevätkokous järjestetään Rukalla, Rantasipi Rukahovissa 16-18.3. Kokousohjelma on työn alla ja ilmoittautuminen avataan myöhemmin syksyllä. Kannattaa jo varata lennot (lähin kenttä Kuusamo), jos tietää osallistuvansa, sillä lentojen hinnat tässä vaiheessa ovat halvemmat.

Erikoistuvien päivät pidetään 5-6.5. Helsingissä. Tarkempi paikka on vielä vahvistamatta.

 

Hyvää syksyn jatkoa jäsenistölle SSLY:n hallituksen puolesta toivottaen,

 

Jussi Pohjonen

SSLY:n sihteeri

sihteeri@ssly.fi

Twitter: @SSLY_info