Jäsenkirje tammikuu 2016

Hyvä SSLY:n jäsen,

 

Tällä vuoden 2016 ensimmäisellä jäsenkirjeellä muistutetaan ennen kaikkea lähestyvästä Vuosipäivästä ja sen ilmoittautumisen umpeutumisesta kahden viikon kuluttua 24.1.

 

Vuosipäivä 5.2.2016, Helsinki

 

Vuosipäivä pidetään viime vuosista poiketen kokouskeskus Paasitornissa (Paasivuorenkatu 5A, 00530 Helsinki), Hakaniemessä. Paasitornin verkkosivuilla on hyvät ohjeet kokouskeskukselle löytämiseksi. Yhdistyksen verkkosivuilla voit tutustua kokouksen ohjelmaan ja ilmoittautua mukaan sunnuntaihin 24.1.2016 mennessä. Koulutus on avoin kaikille. Yhdistyksen jäsenille päiväohjelma lounaineen on maksuton. Muilta kuin yhdistyksen jäseniltä veloitetaan osallistumismaksuna 100€.

 

Perinteisesti päiväohjelman päätteeksi huomioidaan vuoden 2015 kuluessa valmistuneet sisätautien erikoislääkärit. Tämän jälkeen istutaan yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous klo 17.10 alkaen. Päiväohjelman ja vuosikokouksen jälkeen klo 18.30 alkaen vietetään illallisjuhlaa ravintola Paasitornissa. Illallisen musiikista vastaa juhlaorkesteri Red Label. Illalliskortin hinta on 60€. Avecit ovat lämpimästi tervetulleita.

 

Kokouskeskuksen naapurissa sijaitsevaan Scandic Paasi -hotelliin otettu majoituskiintiö on jo erääntynyt, mutta huoneita on muuten edelleen vapaana.

 

Kevätkokous 7-9.4.2016, Ylläs

 

Kevätkokous järjestetään sesongin loppupuolella Ylläksellä. Ohjelma on nähtävillä yhdistyksen verkkosivuilla ja ilmoittautuminen on avoinna karkauspäivään 29.2.2016 asti. Kokoukseen ei ole osallistumismaksua ja se on avoin kaikille. Lentoja Lappiin on yhä saatavilla. Esimerkiksi yhdistykselle varatussa 60 hlön lentokiintiössä Helsinki-Kittilä-Helsinki on hyvin tilaa (kts tarkemmat ohjeet matkojen varaamisesta ohjelmasta). Kiintiö umpeutuu kuitenkin jo 2.2., joten matkat kannattaa varata ennemmin kuin myöhemmin. Käypä vaihtoehto on junalla matkustaminen. Meno-paluu makuuhytissä Tampere-Kolari-Tampere maksaisi tällä hetkellä ostettuna 328,60€. Yhdistys tarjoaa kokoukseen osallistuville illallisen torstaina 7.4.

 

Vuoden 2016 muut koulutukset muistin virkistykseksi

 

Erikoistuvien päivät 13-14.5. Helsingissä, hotelli Scandic Parkissa. Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan maaliskuun alussa.

Sisätautilääkäripäivät 18.11.2016.

 

SSLY:n hallituksen puolesta hyvää alkanutta vuotta ja tervetuloa kouluttautumaan!

 

Jussi Pohjonen

SSLY:n sihteeri

sihteeri@ssly.fi

Twitter: @SSLY_info